ATAG Select Dealer

ATAG ‘Made in Holland’. Sinds 1948 worden in Gelderland ‘grensoverschrijdende’ producten ontwikkeld en gemaakt.

Als ATAG select dealer, werken wij voornamelijk met ATAG producten. ATAG volgt de ontwikkelingen van vernieuwende warmteoplossingen, waarbij kwaliteit en comfort centraal staan. Dat draagt zij uit middels 8 kernwaarden.

Bekijk de acht van ATAG
  1. Zuinig – Dankzij het hoge rendement gaat uw energieverbruik omlaag. Zo bespaart u op u energiekosten – jarenlang!
  2. Milieuvriendelijk – CO₂-neutraal in 2050 is het gedachtegoed van ATAG. ATAG producten hebben een schone verbranding en een zeer lage uitstoot zorgen voor een lage milieubelasting.
  3. Betrouwbaar – ATAG verwarmingsproducten wordt aangeboden met een garantie-onderdelenplan.
  4. Kwaliteit – Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.
  5. Comfortabel – Optimaal comfort dankzij snelle opwarming en warmwaterlevering.
  6. Intelligent – ATAG verwarmingsproducten passen zich aan naar de gevraagde warmtebehoefte, zodat ze nooit harder hoeven te werken dan nodig is.
  7. Onderhoudsvriendelijk – Het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen vragen van de ATAG verwarmingsproducten weinig onderhoud.
  8. Veilig – Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving

Maximaal comfort, minimaal onderhoud

Comfort is voor iedereen anders. Met CV-ketels in de CW klassen 2 t/m 6  voldoet het assortiment aan de wensen van elke klant: snel warm water, veel warm water of gratis warmtecomfort in combinatie met een zonlichtsysteem.

Garantie geregeld

Bovendien ontvangt u op ATAG producten minimaal 5 jaar garantie. Een duidelijke afspraak: Geen onverwachte onderdelenkosten.

Testwinnaar

Sinds 1999 speelt ATAG een belangrijke rol in diverse Europese consumententesten. Vooral het gebruik van hoogwaardige materialen en de energiezuinigheid bepalen voor een belangrijk deel de ATAG testresultaten.

De producten van ATAG

CV Ketels

Kenmerkend voor een ATAG CV-ketel is het veelvuldige gebruik van roestvaststalen onderdelen met als resultaat een zeer energiezuinig en comfortabel product, gedurende de hele levensduur. Bovendien zijn de ketels warmtepomp ready en zit je met een ATAG ketel dus goed voor de toekomst.

Warmtepompen

Een warmtepomp verplaatst warmte van buiten naar warmte voor binnen. Het verwarmt je huis zonder gas, doordat het warmte onttrekt aan de lucht, de bodem of het grondwater. Warmtepompen zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen.

Zonneboilers

ATAG zonlichtsystemen biedt alles wat je nodig hebt om zorgeloos van de zon als onbeperkte energiebron te genieten. Het ATAG assortiment bestaat uit diverse zonneboilers en zonneboilercombi’s. Dus ongeacht je woonsituatie en comfortbehoefte is er altijd een zonlichtsysteem die aan jouw wensen voldoet.

Slimme thermostaat

Dé thermostaat voor extra comfort, meer bedieningsgemak en efficiënter verwarmen. ATAG One stelt de gebruiker centraal en is eenvoudig én snel te installeren. De temperatuur thuis regelen via je tablet, PC of smartphone. Probleemloos en zonder abonnementskosten.