Over BSI

Wij van BSI installatietechniek denken met u mee, adviseren waar nodig en bovenal: we regelen het.

Aangenaam, ik ben Bart Schellekens. Inmiddels heb ik alweer ruim 35 jaar ervaring in het installatievak. Vanaf mijn 18e heb ik me ingezet voor bedrijven als van Oers, van Delft en Copal. Daar heb ik het vak geleerd van doorgewinterde installateurs. Onder het mom “dat kan beter” ben ik bijna 10 jaar geleden voor mezelf begonnen: BSI installatietechniek was een feit. Ik omringde me met een vast team van freelancers en volgde extra scholing om de erkenning van InstallQ CO-vakmanschap te mogen dragen.

 

Sociaal contact en het blij willen maken van mensen zit in mijn karakter en daarom geniet ik elke dag van mijn werk. Leuk om steeds weer kennis te maken met nieuwe gezichten die de deur opendoen en om een kijkje te mogen nemen bij zoveel verschillende mensen thuis. Uitspraken als “let maar niet op de troep” of “kopje koffie?” vliegen me dagelijks om de oren en maken dat ik overal snel op mijn gemak ben.

Voor en tijdens het bezoek luister ik naar de klant en ik pas mijn werk aan op diens specifieke wens of behoefte. Met mij als uw installateur bent u dus niet alleen verzekerd van een kundige vakman, maar ook van een individuele benadering: ik ben pas tevreden als u dat bent. Deze kernwaarde draag ik uit naar mijn collega’s en zo heb ik een ijzersterk en ervaren team neer weten te zetten.